Politică livrare și retur

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o solicitare scrisă trimisă e-mail: hello@coltulboho.ro

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient să trimiteți solicitarea de retur înainte de expirarea perioadei de retragere.

Odată cu returul puteți opta pentru returnarea sumei plătite către noi, exceptând costurile de transport sau înlocuirea produsului cu un altul similar sau cu același preț.

Produsele returnate nu trebuie să prezinte urme de uzură/utilizare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:

  • au făcut obiectul unei comenzi speciale, respectiv al unei precomenzi;
  • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;
  • au fost confecționate după specificațiile consumatorului (ex: nuanțarea produsului in culoarea dorita de client);
  • prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură;
  • au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre;
  • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct de la sediul nostru, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune.

Livrare

O comanda poate fi plasată in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptând sărbătorile legale.

- Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin serviciul de curierat cu care colaborăm.

- Termenul de livrare pentru produsele aflate în stoc este de 48-72 ore din momentul confirmării livrării. Produsele cu precomandă se livrează într-un termen cuprins între 10 și 20 de zile de la plasarea comenzii și achitarea unui avans de 50% din valoarea produsului.

- Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid, serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit in momentul confirmării comenzii. În acest caz administratorul nu își asumă nici o răspundere în numele firmelor de curierat.

-Administratorul își asumă responsabilitatea în privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător din momentul predării efective a bunului.

 

Vrem sa auzim de la tine!

Descopera decoratiunile noastre si hai sa discutam despre atmosfera urmatoarei petreceri pe care o organizezi.

Contact

COLTUL BOHO DECO & EVENTS SRL
Reg. com: J35/1107/2022
CIF: 45794319
Adresa: Str. Filaret Barbu, Nr.17, Et.Parter, Timișoara

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by BanatHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram