Hello, bine ai venit pe ColtulBoho.ro!  Ne bucurăm foarte mult de vizită și abia așteptăm să lucrăm împreună pentru ca evenimentul tău sau casa ta să primească un decor cu totul special!

*

De ce ColtulBoho? Ei bine, răspunsul este simplu: pentru că am vrut să aducem un suflu nou în ceea ce înseamnă decorațiunile pentru evenimente. Așa am creat manual decorațiuni boeme care pot crea un cadru autentic, special și memorabil pentru evenimente în aer liber dar și în spații interioare. Dorim să ieșim din standardele decorațiunilor și să oferim o alternativă creativă pe care să o putem personaliza cu ușurință în funcție de eveniment, de spațiul în care se desfășoară și de preferințele estetice ale organizatorului.

Acestea fiind spuse, te lăsăm să descoperi în tihnă piesele noastre originale, să ne studiezi portofoliul și să începem să discutăm despre cum am putea da acea notă boemă evenimentului tău sau casei tale.

Încă ceva, Coltul Boho este spiritul nostru boem, transmis prin multe ore de manufactură și mult spirit creativ transpuse în decorațiunile pregătite pentru a te bucura de ele acasă sau pentru a marca momentele de care vrei să îți amintești cu emoție și bucurie.

Vrem sa auzim de la tine!

Descopera decoratiunile noastre si hai sa discutam despre atmosfera urmatoarei petreceri pe care o organizezi.

Contact

COLTUL BOHO DECO & EVENTS SRL
Reg. com: J35/1107/2022
CIF: 45794319
Adresa: Str. Filaret Barbu, Nr.17, Et.Parter, Timișoara

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by BanatHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram