Termeni și condiții

 1. Introducere

Mulțumim pentru interesul față de compania, site-ul, produsele și serviciile regăsite în magazinul online, precum și în celelalte secțiuni ale site-ului.

Acest document reprezintă condițiile utilizării site-ului. De aceea, vă rugăm să îl citiți cu atenție pentru a utiliza în siguranță și în deplină cunoștință de cauză funcțiile, produsele și serviciile pe care le punem la dispoziția clienților noștri.  Prezentul document, (denumit în continuare „Prezentul document”, sau „Termenii și Condițiile”) descrie condițiile în care se plasează comenzile pentru produsele disponibile în magazinul online, inclusiv politica de livrare și retur, precum și condițiile pentru contractarea celorlalte servicii disponibile pe site, cum ar fi pachetele de decorațiuni dedicate închirierii pentru evenimente sau workshop-urile.

Acest document reprezintă o convenție legală - un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

 1. Informații administrator magazin online

Site-ul www.coltulboho.ro este administrat de către COLTUL BOHO DECO & EVENTS SRL cu sediul in localitatea Timișoara, str. Filaret Barbu, Nr.17, Et.Parter, judetul Timiș, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J35/1107/2022, Cod de Identificare Fiscala 45794319, Tel. 0742857089, email. hello@coltulboho.ro.

 1. Acceptare Termeni și condiții

Administratorul oferă utilizatorului accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către utilizator a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

 1. Drepturi de autor

Utilizatorul respectă dreptul de proprietate intelectuală și își asumă faptul că nu va descărca sau utiliza conținutul site-ului www.coltulboho.ro fără acordul scris al administratorului. Prin conținut, definim imagini, elemente grafice, texte de prezentare sau descriptive.

 1. Prețuri și modalități de plată
 • Prețurile produselor finite listate în magazinul online sunt fixe și nu se aplică reduceri în afara perioadelor alese de administrator conform strategiei de marketing.
 • Prețul afișat pentru produsele finite este cel pe care clientul îl va plăti pentru produs. La costul produsului se va adăuga și costul transportului în cazul în care produsul este livrat prin servicii dedicate.
 • Prețurile pachetelor de închiriat afișate de pe site sunt cu titlu informativ, sunt pentru 24 de ore, includ montajul decorațiunilor în locație dar nu includ transportul. Costurile de transport se calculează în funcție de distanță.
 • Modalitățile de plată disponibile pentru produsele comandate din magazinul online sunt plata cu cardul, transfer bancar sau prin ramburs în momentul livrării coletului. De asemenea, pentru ridicarea produsului sau produselor comandate de la sediul nostru, se poate achita și cash în momentul ridicării comenzii.
 1. Disponibilitate produse

Produsele disponibile în stoc sunt pregătite imediat pentru livrare. Administratorul își asumă actualizarea stocurilor. Cu toate acestea există posibilitatea unei desincronizări între stocurile disponibile și informațiile afișate pe site. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării.

Produsele cu precomandă se realizează și se livrează într-un termen cuprins între 10 și 20 de zile de la plasarea comenzii și achitarea unui avans de 50% din valoarea produsului. Produsele noastre sunt realizate manual din materiale de calitate superioară, de aceea avem nevoie de un interval de timp pentru realizarea lor.

Pachetele de decorațiuni pentru evenimente au o disponibilitate care depinde de rezervările venite din partea clienților. De aceea, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica dacă decorațiunile dorite sunt disponibile în data evenimentului dumneavoastră.

 1. Dreptul de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

 1. Clauze finale

 Acești Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră și noi în ceea ce privește obiectul oricărui Contract și înlocuiește orice alt acord, orice altă înțelegere anterioară verbală sau scrisă dintre dumneavoastră și noi.

Acest Contract are caracter obligatoriu. Nu puteți transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile dumneavoastră care decurg din acesta, fără acordul nostru prealabil și scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre care decurg din Contract.

Prezentului Contract, precum și oricărei utilizări a site-ului li se vor aplica legea română. Orice litigiu între noi va fi supus spre soluționare instanțelor române.

 

 

 

Vrem sa auzim de la tine!

Descopera decoratiunile noastre si hai sa discutam despre atmosfera urmatoarei petreceri pe care o organizezi.

Contact

COLTUL BOHO DECO & EVENTS SRL
Reg. com: J35/1107/2022
CIF: 45794319
Adresa: Str. Filaret Barbu, Nr.17, Et.Parter, Timișoara

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by BanatHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram